torsdag 16. oktober 2008

Den siste "Svanesang" er sunget

Vi i TeaterØst ønsker å takke alle som har kommet å sett "Svanesang", samt at alle som har bidratt til at vi har klart å gjennmføre denne produksjonen. Det har vært en fin reise i Tsjekhovs verden for oss som har vært på "gulvet".

TeaterØst vil fortsette sin ferd og nye produksjoner er allerede i emmingen.

Noen kommentarer fra forestillingen:

Fin og rørende oppsetning av Tsjekov. Og Benedikte Karine Sandbergs vokal kan vi bare merke oss med én eneste gang: Hun kommer langt!

Jeg var på premieren til stykket Svanesang i går og ble slått over hvor godt gjennomarbeidet denne amatørforestillingen egentlig var. Ble spesielt imponert over Dag Klevås Ryes (hovedrolleinnehaveren) prestasjoner, innlevelse og hans troverdige måte å tolke rollen på. Jeg er helt enig med Erenee om at det var annerledes, vågalt og lett å se på, noe som etter min mening er viktig at amatør -og undergrunnsteater tør spille på. Absolutt verdt en tur ut av sofaen en sen høstkveld for å støtte dyktige kunstnere utenom de store scenene.

Var å så stykket igår. Var klar for å se en lang forestilling med gammeldags teater, prakt og lange uttalte vokaler... MEN NEI! jeg fikk med meg en forestilling som var over all forventning. Morsomt, tungt, rørende, dynamisk og fascinerende. Spillet mellom skuespillerne var godt, og karakterene hadde fine kontraster. Verdt å se! fin satt opp sceneløsning og vakkert locale! FOR IKKE Å GLEMME VAKKER MUSIKK OG VOKAL til stykket!

Anbefaler teaterglade å ta turen til Svanesang på Subscene.
Gode skuespillerprestasjoner og nært og fint samspill!!
Benytt sjansen - dette går ikke lenge.

Igår var jeg på denne forestilling. Klar for å se noe tørt og teatralsk. MEN NEI! Der tok jeg feil. Stykket svanesang, var ikke lenger slik jeg trodde. Det var morsomt, annerledes og lett å se på. Kontrastene mellom skuespillerne var svært interessant, til og med barn var i salen og lo! Ikke nok med teaterforestilling med underholdningsverdi til tusen, fikk vi høre vakker sang og musikk spilt under forestillingen. Virkelig verdt å få med seg i Oslos undergrunder!! Vakkert locale, vakker scene og vakker sang! BLI INSPIRERT!!!

Ingen kommentarer: